Forestil dig et fællesskab, hvor alle er nøgne, hvor det ikke handler om sex, men hvor alle har det rart og afslappet uden at være svøbt ind i stof og klæder.

Man skulle tro, at det allerede findes, men har du kunstige bryster, et dødningehoved tatoveret på brystkassen eller horn i panden, skal du ikke føle dig velkommen i Danske Naturister.

Er man klædt ud, når man er klædt af? Det mener Danske Naturister, der er en forening for mennesker, som hylder og dyrker det naturlige i at være nøgen uden, det skal handle om seksualitet.

Indtil for nylig troede jeg, at naturisterne kunne rumme alle typer menneskekroppe, men så udkom MetroXpress med en artikel om ny trend, hvor unge kvinder vil se kunstige ud – blandt andet kunstige bryster og kunstige læber med Linse Kessler som forbillede.

Politiken citerede trafikavisen og fik denne kommentar fra Danske Naturister med på vejen:

Nedladende naturister

Hvis man som kvinde (eller mand) får lavet opereret bryster, der ser bevidst kunstige ud, hører det til i samme kategori af kropsmodifikationer som tatoveringer og piercinger, hvor pynt er en permanent del af kroppen. De to sidstnævnte dyrker jeg selv i et omfang, der kan få andre mænd til at knibe sig sammen og lægge benene over kors.

Og så er jeg tilfældigvis også et menneske, der nyder at være nøgen, når det ikke blufærdighedskrænker andre. Jeg troede, Danske Naturister kunne rumme mig, så jeg skrev en kommentar:

Nedladende naturister kommentarer

Sidenhen er kommentaren til artiklen blevet ændret til noget kancellisprog, men min tillid til naturisterne er røget, og jeg vil ikke føle mig tryg ved at deltage i så meget som et spil Ludo, som Danske Naturister har arrangeret:

Nedladende naturister redigeret

Så hvor er der plads til mig og andre med kropsmodifikationer? Hvem har en nøgenklub, hvor jeg kan spille kort med Linse Kessler og grille skumfiduser med Muffe?

Jeg ønsker mig et sted at gå hen, hvor ingen stirrer eller ser skævt til hverken hende med de kunstige bryster, hende den overvægtige med hængebrysterne, ham med tatoveringerne på brystet eller ham den gamle med rynket røv.

Hvis den nøgenklub findes, melder jeg mig ind.